Tàdé Chakrakaarsen

Tàdé Chakrakaarsen

Tàdé chakrakaarsen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Voor het kleuren van de kaarsen worden natuurlijke kleurstoffen gebruikt. Deze kaarsen hebben een sterke werking op de chakra punten.

Deze kaarsen zijn in de chakra kleuren te verkrijgen: Rood, Oranje, Geel, Groen, Paars, Wit, Zwart, Rose, Bruin en Zilver.

Rode kaars: Energie punt "wortel" kaars wordt achter op het staartbeen geplaatst. Deze behandeling is geschikt bij spataders, aambei - en onderbuik problemen.

Oranje kaars: Energie punt "heiligbeen" kaars wordt ongeveer 10 cm onder de navel geplaatst. Je behandelt  problemen aan de geslachtsorganen.

Gele kaars: Energie punt  "zonnevlecht" kaars wordt ongeveer een hand breedte boven de navel geplaatst. Deze stimuleert de energie stroom voor de vitale organen.

Groene kaars: Energie punt "hart" kaars wordt midden op het borstbeen geplaatst, op dit gebied behandel je het ziel - en liefdesgevoel. Maar ook astmatische en allergie - symtomen.

Blauwe Kaars: Energie punt " keelchakra" kaars plaats je op de adamsappel of tussen de 6e en 7e halswervel. Dit bevorderd de communicatie en bewust omgaan met woorden. Eerlijk zijn naar jezelf en naar anderen.

Paarse kaars: Energie punt het "derde oog intuïtie" kaars zet je midden op het voorhoofd. Behandeling kun je inzetten bij voorhoofdsholteontsteking of migraine.

Witte kaars: Energie punt "kruin" kaars, de behandeling wordt toegepast tussen de 6e en 7e nekwervel of op het voorhoofd. De energie gaat beter stromen door deze kaars behandeling.

Zwarte kaars: Anti Energie punt kaars kan boven de eerste nekwervel geplaatst worden. Deze kaars kun je inzetten om angst gevoelens te verdrijven.

Rose kaars: Deze kaars zet je aan de onderkant van het borstbeen. Rose is de essentiele kleur van het hartchakra, je brengt er mee liefde naar het hartchakra. De kleur is moederliefde. Rose is zacht, zoet en kalmerend. Rose pept de emoties op en reinigt de geest.

Bruine kaars: Aarde kaars. Voor oplossing van aardse problemen die erg zwaar aanvoelen. Ze is het symbool van de aarde. Je kunt de kaars op de stuit zetten.

Zilveren kaars: Karma problemen. Het is een kaars die goed werkt op de vrouwlijke energie. We activeren nieuwe zuivere energie. Je kunt de kaars branden tussen de 6e en 7e nekwervel of tussen de 5e lendewervel en het schaambeen.

Tàdé Chakrakaarsen bestellen